POLICIJA PRONAŠLA ŠEST HILJADA EVRA OD MITA

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA PRONAŠLA ŠEST HILJADA EVRA OD MITA

LESKOVAC - Tokom pretresa kancelarije i automobila službenika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Leskovcu Petra Simonovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela primanja mita, policija je pronašla 6.400 evra, saopšteno je iz MUP-a.

Novac koji je pronađen Simonović je u prethodna tri meseca uzimao od osiguranika filijale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Leskovcu, kako bi im omogućio sticanje invalidske penzije.

Policija je Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu dostavila izveštaj kao dopunu krivične prijave protiv Simonovića, zbog postojanja sumnje da je izvršio još četiri krivična dela primanje mita.

Policija nastavlja sa daljom proverom rada Fonda PIO u Leskovcu i poziva građane da prijave eventualnih zloupotreba prilikom ostvarivanja prava na invalidsku penziju mogu podneti neposredno PU u Leskovcu ili prijavom na telefon 016/200-350, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.