PI: Bivši policajac u pokušaju pljačke

Izvor: OkRadio.rs, 31.Mar.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PI: Bivši policajac u pokušaju pljačke

Policija u Pirotu uhapsila je u četvrtak ujutro njihovog bivšeg kolegu S. D. (52) zbog sumnje da je u sredu pokušao da opljačka menjačnicu u ovom gradu, saznaje "Alo". Prema saznanjima novinara dnevnika "Alo", bivši policajac koji se nalazi u invalidskoj penziji je u sredu oko 7 časova upao u menjačnicu "Željka" u ulici Ćirila i Metodija u Pirotu i zapretio radnicima. Međutim, oni su uspeli da ga savladaju i da ga spreče da uzme novac, pa se S. D. dao u beg. Kako saznaje "Alo", policija ga je uhapsila na osnovu opisa oštećenih ali i snimka sigurnosnih kamera.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen: Lopov se uplašio glasne radnice u menjačnici

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Mar.2016

Kako je saopštila PU Pirot, policija je uhapsila S.D. (1964) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je u sredu, 30. marta, pokušao da opljačka menjačnicu, ali je zbog glasnog dozivanja "upomoć" radnice, pobegao i nedugo zatim uhapšen...Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i zbog postojanja osnova...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.