Izvor: Pančevac-online.com, 13.Okt.2023, 15:32

PENZIONERI, OPREZ! LAŽNI ADVOKATI I UDRUŽENJA HOĆE DA VAS PREVARE Uvećane penzije leći će svima na vreme i nije potreban nikakav zahtev

Povećanje penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za 5,5 odsto, počev od 1. oktobra 2023. godine, odnosi se na sve korisnike penzija i ostalih prava, a uvećane penzije i ostala primanja biće isplaćena početkom novembra, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO). Iz fonda su napomenuli da nije potrebno da […] The post PENZIONERI, OPREZ! LAŽNI ADVOKATI I UDRUŽENJA HOĆE DA VAS PREVARE Uvećane penzije leći će svima na vreme i nije potreban nikakav zahtev appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.