Oktobarske penzije prvo stižu samostalcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 11:44

Oktobarske penzije prvo stižu samostalcima

Prema kalendaru isplata oktobarskih penzija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, penzije za ovaj mesec će prvo stići korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti za koje će isplata početi 2. novembra.

Tog datuma počeće isplata i za penzionere koji novac dobijaju na tekuće račune i one kojima primanja stižu na kućne adrese ili na šaltere pošta.

Tri dana kasnije, 5. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeće isplata za vojne i poljoprivredne penzionere, nezavisno od toga za koji način primanja penzija su se opredelili.

Korisnicima iz kategorije zaposlenih, koji su i najbrojniji na platnom spisku Fonda PIO, penzije će početi da pristižu od 10. novembra.

Ovoga puta isplata će krenuti istoga dana i za one koji primanja dobijaju na tekuće račune i za one kojima novac stiže na kućne adrese ili ga podižu na šalterima pošta.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.