Od danas dostava penzija na kućnu adresu, sindikalci tvrde da je 200 radnika suspendovano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas dostava penzija na kućnu adresu, sindikalci tvrde da je 200 radnika suspendovano

JP "Pošta Srbije" saopštilo je da se isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije, a da će isplata na kućnu adresu za 190.000 penzionera početi danas i obavljaće se u narednih pet dana.

Poštari će od danas dostavljati i račune po uobičajenoj proceduri, saznaje RTS.

Od danas će raditi i šalteri u 1.446 pošta širom Srbije, a do petka bi rad u poštama trebalo da bude u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << normalizovan.

Za sada još nema informacija o tome kada će pošte početi sa distribucijom pošiljki.

Samostalni sindikat: Radnici ne odustaju od obustave rada

Samostalni sindikat poštanskih radnika saopštio je danas da deo zaposlenih u JP "Pošta Srbije" ne odustaje od obustave rada u ovom preduzeću.

Iz sindikata kažu da radnike nisu pokolebale da odustanu od obustave rada, kako se navodi u saopštenju ovog sindikata koje je potpisao predsednik o Zoran Pavlović ni suspenzije za više od 200 zaposlenih iz Sombora, Zrenjanina i Novog Sada.

Uz to iz ovog sindikata tvrde da se jutros radnik pošte u Kraljevu, samopovredio u znak protesta zbog odnosa rukovodstva prema radnicima.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Penzije i računi stižu normalno, još se ne zna kada će poštari početi da nose pošiljke

Izvor: Kamatica.com, 11.Dec.2019

JP "Pošta Srbije" saopštilo je da se isplata penzija obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije, a da će isplata na kućnu adresu za 190.000 penzionera početi danas i obavljaće se u narednih pet dana..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.