Izvor: Blic, 24.Nov.2022, 20:38

OTKRIVEN TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA Supruga Daša nasledila MRKINE PARE, a evo šta je ostalo Ani Bekuti

Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića (80), počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, navršava se u nedelju, 27. novembra, a penzija pokojnog političara, ali i sva imovina, među kojom su i stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke "mercedes", pripali su navodno njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA: Ana Bekuta ostala bez ičega? STAN na Vračaru, MERCEDES i PENZIJU nasledila zakonita supruga!

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Nov.2022, 13:05

Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića (80), počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, navršava se u nedelju, 27. novembra, a penzija pokojnog političara, ali i sva imovina, među kojom su i stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke „mercedes“,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.