Nikšić: Doktor pronađen mrtav u blizini porodične kuće

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikšić: Doktor pronađen mrtav u blizini porodične kuće

PODGORICA - Nikšićki hirurg u penziji, Rajko Pavićević, nađen je mrtav u četvrtak uveče u prigradskom naselje Miločani.Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, pretpostavlja se da je reč o ubistvu.Njegovo telo je pronađeno u letnjoj kuhinji u neposrednoj blizini porodične kuće.Pavićević je živio sa bratom Žarkom, koji je nakon što je pronađeno njegovo telo, priveden u stanicu policije.Telo Pavićevića je poslato na obdukciju.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nikšić: Ubijen penzionisani hirurg

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2015

NIKŠIĆ - Poznati nikšićki hirurg u penziji dr Rajko Pavićević pronađen je zaklan u krevetu letnje kuhinje, nedaleko od porodične kuće u nikšićkom prigradskom naselju Miločani u četvrtak veče oko 22 sata. Istraga je u toku, ispituju se motivi ovog gnusnog zločina. Ubijeni lekar živeo je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.