Nije Gotam i nije Betmen, to je novi grb Sitija! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Gotam i nije Betmen, to je novi grb Sitija! (video)

Fudbalski klub Mančester Siti predstavio je novi grb krajem prethodne godine, ali je amblem sa "Orlom" tek večeras otišao u istoriju.

Mančester Siti večeras je zvanično stavio u upotrebu novi klupski grb koji je promovisan krajem prethodne godine.

Grb koji su fudbaleri Mančester Sitija do sada nosili na dresovima nastao je 1997. godine ali su navijači dosta dugo ukazivali na to da bi se trebalo vratiti tradiciji zbog čega je "orao" otišao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penziju.

Novi grb u potpunosti odgovara tradicionalnom koji je imao ovalni oblik i sadržao štit sa mančesterskim brodom i crvenom ružom iz Lenkšajera.

Večeras je na zidovima gradskog doma osvanuo novi grb Mančester Sitija, a "Građani" su na svim profilima na društvenim mrežama napravili rokadu i pustili novi amblem u pogon.

New City badge lights up Manchester! #mcfc pic.twitter.com/WFu6lDpaIy

— Manchester City (@ManCity) June 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.