Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2021, 15:15

Najstarija planinarka na svetu: Jelena Minardi iz Niša proslavila 102. rodjendan

Najstarija planinarka na svetu, učiteljica u penziji, Jelena Minardi iz Niša proslavila je danas u svom domu 102. rodjendan, uz rodjendansku tortu koju je na poklon dobila od gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Minardi iz Niša, najstarija planinarka na svetu, proslavila 102. rođendan

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

Najstarija planinarka na svetu, učiteljica u penziji, Jelena Minardi iz Niša proslavila je u svom domu 102. rođendan, uz rođendansku tortu koju je na poklon dobila od gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.

Nastavak na N1 televizija...

Najstarija planinarka na svetu, Jelena Minardi iz Niša proslavila 102. rodjendan

Izvor: Beta Video, 23.Apr.2021

NIŠ - Najstarija planinarka na svetu, učiteljica u penziji, Jelena Minardi iz Niša proslavila je danas u svom domu 102. rodjendan, uz rodjendansku tortu koju je na poklon dobila od gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.