Nada Macura: Ako sam ja smetnja zdravstvu u Srbiji, skloniću se

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura: Ako sam ja smetnja zdravstvu u Srbiji, skloniću se

Ako neko ima želju da me otera i ako smatra da treba da odem, nema potrebe da to radi medijski, kazala je dr Nada Macura, povodom navoda da i ona 12. novembra treba da ode u penziju.

Ova doktorka, koja se "proslavila" kao portparolka beogradske Hitne pomoći ističe da joj niko ništa nije rekao o mogućem odlasku u penziju.

- Ako sam ja smetnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zdravstvu u Srbiji, ja ću da se sklonim, nema razloga da me penzionišu novinari preko medija. Sa direktorom Hitne pomoći Goranom Čolakovićem razgovarala sam jutros i rekao mi je da ni on o tome ne zna ništa - objasnila je za Blic dr Nada Macura.

Prema njenim rečima, svoj radni vek obavila je časno i pošteno. Direktor Hitne pomoći Goran Čolaković u kratkoj izjavi za Blic rekao je da o ovom slučaju "nema šta da se priča". - U našu instituciju još uvek nije stiglo ništa o tome ko treba otići u penziju. O penzionisanju doktorke Macure, u ovom trenutku, nema šta da se kaže - kratko je kazao Čolaković.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.