NOJERU SE BLIŽI PENZIJA: Bajern već pronašao sledećeg golmana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOJERU SE BLIŽI PENZIJA: Bajern već pronašao sledećeg golmana (FOTO)

Bavarci spremili ozbiljan plan.

Manuel Nojer je u petak napunio 34godine i polako, ali sigurno se bliži kraju svoje karijere što znači da Bajern iz Minhena mora da ramzišlja na vreme o pronalaženju golmana koji bi mogao da zameni Nojera.

Izbor je pao na čuvara mreže Barselone Mark-Andrea ter Štegena, ali je problem što on sa Kataloncima ima veoma čvrst ugovor. Bavarci se ipak ne predaju i pokušavaju da utiču na Ter Štegena da u potpunosti zanemari pregovore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o produženju ugovora sa Barselonom. Aktuelni mu ističe 2022. i od sledećeg leta mu ostaje još 12 meseci ugovora, a pregovori o produžetku saradnje već postoje. Međutim, dogovor nije postignut jer Ter Štegen želi duplo veću platu od onoga što mu Barselona nudi.

Mercato - Barcelone : Messi, Ter Stegen... Une opération à 124M€ dans les tuyaux pour cet été ?

le FC Barcelone serait prêt à faire du ménage au sein du club cet été. Cependant deux joueurs seraient intransférables : Lionel Messi et Marc-André ter Stegen. pic.twitter.com/0NbnDitDX5

— Les Footballistes ⭐⭐ (@LFootballistes) March 29, 2020

Sa druge strane, Bajern i Nojer su u problemu oko potpisivanja novog ugovora. Nojer želi višegodišnji ugovor, dok Bavarci imaju klupsku politiku po kojoj se igračima starijim od 30 godina takvi ugovori ne ude.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gde je zapelo između Bajerna i Nojera?

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 20:12

Nemački mediji otkrivaju "kamen spoticanja"...Prethodnih dana Manuel Nojer bio je jedna od važnijih tema u Minhenu, a nemački mediji otkrivaju gde je zapelo u pregovorima...Manuel Nojer nema nameru da napusti Minhen, Bajern takođe želi da zadrži prvog čuvara mreže, ali "mali" problem su samo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.