Gde je zapelo između Bajerna i Nojera?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.03.2020.
20:05
Izvor: Sportske.net

Nemački mediji otkrivaju "kamen spoticanja".

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Prethodnih dana Manuel Nojer bio je jedna od važnijih tema u Minhenu, a nemački mediji otkrivaju gde je zapelo u pregovorima.

Manuel Nojer nema nameru da napusti Minhen, Bajern takođe želi da zadrži prvog čuvara mreže, ali "mali" problem su samo dve godine ugovora.

Navodno, Nojer zahteva da novi ugovor bude do leta 2025. godine, a Bajern mu nudi do 2023. kada će Nemac imati 36.

Očekuje se nova runda pregovora, ali nemački mediji uveravaju da je u interesu obe strane da pronađu zajednički jezik i idealno rešenje.

Nojer je nezamenjivi golman u Bajernu i reprezentaciji Nemačke, ali su sve češće glasine da bi Mark Andre Ter-Štegen mogao da konačno zauzme njegovo mesto.

Mnogi se slažu da je vreme da prvi golman Barse dobije mesto u selekciji Nemačke, ali je Joakim Lev i dalje na strani Nojera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 30.03.2020
20:45

Nojer je bolji golman, ali očekujem 20 ➕ minusa zbog toga što ovde ima mnogo navijača Barse. Ter Stegen je imao dosta kikseva za Nemačku reprezentaciju u prošlosti, pa je često bio i tek treći izbor. Lev je izgubio poverenje u njega. Međutim dobra forma u Barsi je uticala na Jogija da mu da novu šansu. Tu drugu je super iskoristio i sada se čeka da se Nojer povuče i da postane broj 1. Odlično izdanje na Kupu Konfederacija mu je omogućilo taj status pre svega. Nojer je najbolji golman u prethodnoj deceniji, Alison kaže da je najbolji na svetu i da mu je uzor... Sta vise treba reći o Manuelu?