Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 12:50

"NISAM NI POKUŠAVALA DA PODIGNEM PENZIJU JER ME BOLE NOGE" Penzionerka iz Severne Mitrovice: Jedva sastavljam kraj sa krajem, ali to je "demokratija" na Kosovu

Višednevne gužve ispred Banke Poštanske štedionice, dnevna ograničenja za podizanje gotovine na 10.000 dinara i prazni bankomati su samo neke od posledica uredbe Centralne Banke Kosova koja je od 1. februara zabranila dinar. Penzionerka Dušanka Vlahović iz Severne Mitrovice kaže da ova odluka najviše ugrožava penzionere, ali i ističe da se niko iz međunarodne zajednice ne brine zbog toga.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DUŠANKA IZ SEVERNE MITROVICE IMA PENZIJU ALI DŽABA KAD NE MOŽE DA JE DIGNE Jedva sastavljam kraj sa krajem ali to je ’demokratija’

Izvor: Kurir, 25.Feb.2024

Nisam pokušavala da podignem penziju zato što me bole noge, imam nizak pritisak i ne pokušavam uopšte da čekam, nego ćerka ode, čeka po dva-tri sata, nekad primi 10 ili15 hiljada, pa rasporediš to..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.