Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 07:12

NEMCI IDU U PENZIJU SA 69 GODINA? Neke zemlje su već povećale starosnu granicu, a u Srbiji će se uslovi za penzionisanje menjati sve do 2032.

U Nemačkoj su, zbog korone, ponovo sve glasniji oni koji traže da se starosna granica za penzionisanje pomeri na 69 godina. Naime, u ovoj zemlji je od 2012. granica podignuta na 67 godina, a prema trenutnim podacima, to postepeno povećanje znači da sve više ljudi umre pre nego što dočeka u penziju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMCI IDU U PENZIJU SA 69 GODINA, DA LI TO ČEKA I SRBE: Starosna granica će se pomerati sve do 2032. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021

Žene će od 2023. godine u penziju ići sa 69 godina..U Nemačkoj su, zbog korone, ponovo sve glasniji oni koji traže da se starosna granica za penzionisanje pomeri na 69 godina. Naime, u ovoj zemlji je od 2012. granica podignuta na 67 godina, a prema trenutnim podacima, to postepeno povećanje znači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.