Mitraljeta igra i 10. sezonu!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 16:06

"Mitraljeta" igra i 10. sezonu!

Bilo je raznih priča, sada je sve jasnije.

Kako prenose španski mediji, Džejsi Kerol ipak još neće u penziju.

Bilo je priča da bi popularni "Mitraljeta" mogao da okači patike o klin, ali je, kako stoje stvari, rešio da odigra i svoju 10. sezonu u madridskom Realu.

On je odlučio da produži ugovor na još godinu dana, pa ćemo ga i naredne sezone gledati u "kraljevskom" klubu, 10. sezonu zaredom.

Kerol je u Real stigao 2011. godine iz Gran Kanarije, sa Madriđanima je osvojio dve titule u Evroligi, tri puta je bio šampion Španije.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kerol potpisuje novi ugovor sa Realom

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020

Najverovatnije na još jednu sezonu..Bilo je spekulacija oko toga da li će Džejsi Kerol ostati u Realu, da li će ga napustiti, možda i završiti karijeru, a sada je novinar Ignasio Ojeda javio da će Kerol ostati u Kraljevskom klubu. Na još jednu godinu...Dakle, umesto u penziju, Kerol će ući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.