Izvor: Blic, 22.Maj.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali:Najverovatnije švajcarski model za PENZIJE, evo i šta to znači

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će najverovatnije u drugoj polovini godine biti usvojen švajcarski model za indeksaciju penzija i istakao da je taj model najbolji i najpravedniji za naše nastarije sugradjane."Tokom sledeće misije MMF, krajem septebmra - pocetkom oktobra, mi ćemo to i usvojiti i u medjuvremenu ćemo razgovarati oko još nekih modela, ali očekujem da će ovaj model, kao najpravedniji i najbolji, biti usvojen", rekao je Mali odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji o sivoj ekonomiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako će se obračunavati penzije

Izvor: RTS, 22.Maj.2019

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će najverovatnije u drugoj polovini godine biti usvojen švajcarski model za indeksaciju penzija i istakao da je taj model najbolji i najpravedniji za naše nastarije sugrađane. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.