Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2023, 21:14

Makronovo tv obraćanje o penzionoj reformi uz lupanje šerpi

Protivnici veoma nepopularnog zakona o podizanju starosne granice za odlazak u penziju u Francuskoj sa 62 na 64 godine pozvali su narod da lupa u šerpe širom zemlje dok predsednik države Emanuel Makron (Emmanuel Macron) želi da smiri tenzije u večerašnjem televizijskom obraćanju naciji.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makron: Za 100 dana moramo da sredimo stanje u državi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023

Francuski predsednik Emanuel Makron dao je sebi 100 dana da sredi stanje u državi nakon nedelja nasilnih protesta i gneva javnosti zbog njegovih nepopularnih poteza da poveća starosnu granicu za odlazak u penziju, zatraživši od Vlade da počne otvorene razgovore sa sindikatima o brojim pitanjima...Dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.