MISLIO SAM, GOTOV SAM, UBIĆE ME!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLIO SAM, GOTOV SAM, UBIĆE ME!

NIŠ - „Neću te ubiti, ali ću ti pucati u noge ako mi ne daš pare!“ Ovim rečima je zastavnik u penziji Nenad J. (38) zapretio Milanu Rakiću (53), blagajniku Kliničkog centra, nakon što je, naoružan pištoljem, upao u Rakićevu kancelariju. Zbog šoka koji je preživeo, Rakić je završio na odeljenju za kardiologiju, a Nenad J. je posle pljačke uhapšen!

NIŠ - „Neću te ubiti, ali ću ti pucati u noge >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ako mi ne daš pare!“

Ovim rečima je zastavnik u penziji Nenad J. (38) zapretio Milanu Rakiću (53), blagajniku Kliničkog centra, nakon što je, naoružan pištoljem, upao u Rakićevu kancelariju. Zbog šoka koji je preživeo, Rakić je završio na odeljenju za kardiologiju, a Nenad J. je posle pljačke uhapšen!

- Čuo sam da neko ulazi u kancelariju, podigao sam pogled i, na svoje zaprepašćenje, ugledao lopova s pištoljem! Rekao sam mu: „Nećeš valjda da me ubiješ za sitan novac“, a u sebi sam pomislio: Gotovo je, ovo mi je kraj. On mi je rekao da neće da me ubije, ali da će mi pucati u noge. Tad sam mu otvorio kasu i bacio na sto više od 320.000 dinara - ispričao je Milan.

Dok je bežao, Nenadu J. novac je ispadao iz kese. Rakić je potrčao za lopovom, a u poteri su mu se pridružili radnik obezbeđenja i policajac koji nije bio na dužnosti. Ubrzo je Nenad J. uhapšen, a Milan je morao da potraži pomoć lekara.

(M. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.