Izvor: Beta, 11.Maj.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema povećanja plata i penzija u 2010.

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - Šef kancelarije Medjunarodnog monetarnog fonda u Beogradu Bogdan Lisovolik izjavio je da konačnog dogovora o povećanju plata u javnom sektoru u Srbiji i penzija ove godine još nema.

On je za Politiku u utorak rekao da povećanje nije dogovoreno u Vašingtonu na godišnjoj skupštini MMF-a i Svetske banke.

Lisovolik je istakao da će dogovor o rastu prosečnih plata i penzija u javnom sektoru biti glavna tema pregovora predatavnika Srbije i Misije MMF-a, koji počinje u utorak.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lisovolik: Nema povećanja plata i penzija u 2010.

Izvor: EMportal, 11.Maj.2010

Šef kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Beogradu Bogdan Lisovolik izjavio je da još nema konačnog dogovora o povećanju plata u javnom sektoru u Srbiji i penzija ove godine.

Nastavak na EMportal...

Rast penzija i plata jedna od glavnih tema razgovora sa MMF-om

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2010

Kako bi se problem rasta plata u javnom sektoru i rasta penzija konačno rešio moraće da se usaglase stavovi oko tri ključne stvari, a jedna od njih je da li će takva povećanja Srbija fiskalno i ekonomski moći da priušti u narednih nekoliko godina

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.