Legenda u penziji

Izvor: Danas, 17.Maj.2013, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda u penziji

Dejvid Bekam će u svojoj profesionalnoj karijeri odigrati još najviše dve utakmice, ukoliko mu trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti ukaže poverenje u finišu Lige 1 protiv Bresta i Lorijena. Popularni Beks odlučio je da sa punih 38 godina „okači kopačke o klin“ i mesto ustupi mlađima. – Zahvalan sam čelnicima pariskog kluba što su mi dali priliku i želeli da nastavim, ali osetio sam da je pravi trenutak da završim karijeru, jer želim da to bude na pravom nivou – stoji u Bekamovom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Pariz

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PSŽ nudi Bekamu fotelju

Izvor: Blic, 18.Maj.2013, 15:36

Predsednik francuskog fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Naser Al Kelaifi rekao je da će Dejvidu Bekamu ponuditi da ostane u klubu, iako je odlučio da na kraju sezone završi igračku karijeru...“Juče je objavio da se povlači, tako da tek treba da razgovaramo. Trebalo bi za dve nedelje da saopštimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.