LEGENDARNI TRENER PREUZIMA DŽOKER: Jokić iz penzije vratio bivšeg stratega Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 11:04

LEGENDARNI TRENER PREUZIMA DŽOKER: Jokić iz penzije vratio bivšeg stratega Partizana

Slabo su starovali ove sezone.

Košarkaški klub Džoker iz Sombora, u vlasništvu srpskog košarkaša Nikole Jokića, ima novog trenera. U pitanju je Željko Lukajić (64), koji se ovim potpisom vraća u Košarkašku ligu Srbije, a intreresantno je da pet godina nije nigde radio.

- Trudiću se da se i svojim radom zahvalim na dobrodošlici, jer je to prevashodno želja i cilj svih, a i moja obaveza da probam da pomognem svojim iskustvom i znanjem jednoj lepoj priči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju su započeli ljudi iz košarke i koji hoće da naprave nešto i prezentuju ovaj divan grad, da ide pravim putem i uzlaznom putanjom. Prvi utisci su grad pun zelenila, lepote i da postoje jako dobri uslovi za rad. Na nama je da u hodu radimo, gledamo šta je to dobro i da ga usavršavamo, šta je loše da ispravimo, da dodajemo još veći kvalitet. Ono što me raduje je i što me je opredelilo da lagano ovakvu odluku je način na koji je klub organizovan i kompletni uslovi. Uslovi koje ja posebno volim su deca, selekcija, dovođenje i pravljenje igrača. Nadamo se da će biti još velikih asova, poput čoveka koji je ovde rođen – Nikole Jokića. A drugi je veliki koji je ovde rođen – tu je i Žućko, da ga ne zaboravimo. Prema tome, geni i koreni postoje - rekao je Lukajić, po dolasku u Džoker.

KK Džoker nije dobro startovao u KLS. Upisali su dva poraza na startu, oba uz preko 100 primljenih poena.

Lukajić je u svojoj karijeri radio između ostalih u Partizanu (osvojio Kup Jugoslavije 1994.), Hemafarmu (trijumfovao u ABA ligi 2005.), Vojvodini, Igokei i PAOK-u.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.