Kuća Rumene Ljubić u centru Peći kamenovana dva puta za 24 časa

Izvor: KMnovine.com, 15.Okt.2021, 20:45

Kuća Rumene Ljubić u centru Peći kamenovana dva puta za 24 časa

Kuća Rumene Ljubić u centru Peći kamenovana dva puta za 24 časa Kuća Rumene Ljubić, jedine Srpkinje u centru Peći, kamenovana je po drugi put u poslednja 24 časa, a u napadu su joj polomljeni prozori na kući.




Napad i kamenovanje kuće Rumene Ljubić prijavljeno je takozvanoj kosovskoj policiji.

Rumena Ljubić, profesorka u penziji, jedina je Srpkinja u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Peći.

Retko je neko obiđe a kaže da joj ništa ne pada teško kao samoća.

Najavljeno je da će joj šteta biti nadoknađena.

ARHIVSKI SNIMAK:




* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Heroj sa Košara sahranjen posle 22 godine: Ranko Grujić počivaće na pravoslavnom groblju kod Peći - KM NovineHeroj sa Košara sahranjen posle 22 godine: Ranko Grujić počivaće na pravoslavnom groblju kod Peći Čedomir Grujić, brat poginulog Ranka, kaze da mu je danas bilo mnogo teže nego kada ga je prvi put sahranjivao.U selu Brestovik u opštini Peć danas su sahranjeni posmrtni ostaci Ranka Grujića, koji su pronađeni na pravoslavnom groblju u Peći „Danas mi je teže negon ranije.


PROČITAJTE JOŠ:   
Kosmet 1998: Mučeništvo Srđana Perovića - KM NovineSrđan Perović, od oca Jezdimira, rođen je 20. decembra 1962. godine u Peći, na Kosmetu. Po profesiji je bio policajac, zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova SRJ. Bio je pripadnik interventnog voda "Munje" koje su brojale 30-ak pripadnika. 6. jula 1998.


PROČITAJTE JOŠ:   
Nastavak zastrašivanja Srba, separatisti uhapsili Svetomira Bačevića u Peći - KM NovineSrbin sa KiM, Svetomir Bačević uhapšen je danas u opštini Peć pod izgovorom da je odgovoran za navodni ratni zločin. Bačević je proganik sa Kosova i Metohije a živi u Gornjem Milanovcu, rodom je iz sela Belo Polje u opštini Peć u koju je danas došao po lična dokumenta.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.