Kristijan Kivu ostaje u Interu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Kivu ostaje u Interu

Bivši reprezentativac Rumunije Kristijan Kivu karijeru će nastaviti u Interu, potvrdio je njegov menadžer Viktor Bekali.
(FOTO: AP)
Kako prenose italijanski mediji, Kivu je zbog učestalih problema sa povredama i treće operacije stopala bio blizu raskida ugovora sa Interom, a navodno je razmišljao i o odlasku u penziju.
Kivu se ne povlači. On će nastaviti da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbal u dresu Intera. Videćemo kako će se stvari odvijati posle operacije kolena. Trenutno je fokusiran na oporavak – rekao je Bekali.
Kivu ima 32 godine, u Inter je došao 2007. iz Rome i do sada je za taj klub odigrao 165 utakmica i postigao tri gola. Ugovor sa neroazurima ističe mu u junu 2014. godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.