Krio mrtvog oca zbog penzije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2009, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krio mrtvog oca zbog penzije

BOR - Pripadnici Policijske uprave u Boru priveli su Aleksandara Š. iz Bora, osumnjičenog da je skoro dve godine u Ulici Moše Pijade 49 u stanu 25 na petom spratu skrivao telo mrtvog oca Rama Š. (70), kako bi podizao njegovu penziju, piše Blic.

Skelet Rame Š. u potpuno raspadnutom stanju na bračnom krevetu našla je u ponedeljak kasno po podne policija, nakon višenedeljne istrage.

Kako Blic saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ova bizarna horor priča otkrivena je tek nakon što je postalo sumnjivo da Rama Š., penzioner Rudarsko-topioničarskog basena, ne dolazi u "Marfin" banku kako bi podigao penziju, već je to u njegovo ime radio njegov sin.

Nezvanično Blic saznaje da je banka insistirala da njihov klijent dođe lično kako bi potpisao ugovor o podizanju penzije.

Nedugo nakon toga, njegov sin je prijavio nestanak oca, pa se policija danima raspitivala o tome gde je Rama. Trag nisu mogli da nađu sve dok nisu otvorili vrata stana i osetili nesnosan smrad.

Istražni sudija Okružnog suda u Zaječaru Ljubinko Stanojević izjavo je juče da je naložena obdukcija tela Rame Š., kako bi se utvrdio uzrok smrti.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.