Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 21:59

Kaspi se vraća za Zvezdu posle više od godinu dana pauze

Razmišljao je i o penziji zbog problema sa povredom

Omri Kaspi vratiće se u Evroligu posle više od godinu dana pauze.

Zvezda Makabija iz Tel Aviva je čak razmišljala da okonča karijeru, ali se konačno oporavio od povrede kolena i biće u sastavu protiv Crvene zvezde prema najavama.

"Nisam razmišljao o penziji jer je vreme za tako nešto, već zato što mi telo jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije dozvoljavalo da igram", rekao je Kaspi.

Makabi sutra od 20 časova i pet minuta dočekuje Crvenu zvezdu, a Kaspi će biti deo tima iz Izraela.

Igrao je za Makabi u prvenstvu, ali se u Evroligi vraća baš protiv Zvezde.

"Posle duge pauze, srećan sam što se vraćam u Evroligu. Dugo sam čekao ovaj momenat. Imamo sjajnu grupu, nedostajalo nam je i malo sreće ove sezone", rekao je Kaspi.

Pored njega, očekivanja pred meč sa Zvezdom izneo je i Janis Sferopulos.

"Igramo protiv tima koji se bori veoma snažno u svakoj utakmici koju igra ove sezone. Moraćemo da odigramo našu najbolju košarku, da budemo veoma agresivni defanzivno, da zaustavimo njihov način napada. Sada je momenat da napravimo iskorak", rekao je Sferopulos.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.