Joška Broz: Živim kao pas!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joška Broz: Živim kao pas!

Josip Joška Broz otkrio je da nikada nije bio u težoj životnoj situaciji jer od primanja ima samo penziju od 18 hiljada dinara.

- Živim kako moram. U stanu ne uključujem grejanje, vozim se autobusom, ljudi me časte, pozovu na ručak, a meni ne treba dnevno pet obroka, dovoljan je i jedan. Ali koga uopšte interesuje što sada živim kao pas - kaže Broz za "Njuzvik".

Joška je istakao da živi od 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << hiljada dinara penzije sa kojom ćerki od 10 godina plaća alimentaciju od 2.800 dinara za časove francuskog jer je njegova bivša žena, kako kaže, "sve prodala".

Inače, Josip Joška Broz predvodi Komunističku partiju i sa optimizmom namerava da izađe na izbore u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.