Jedan od najboljih Samsungovih telefona odlazi u zasluženu penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 14:28

Jedan od najboljih Samsungovih telefona odlazi u zasluženu penziju

S8 je pokrenuo revoluciju Galaxy uređaja, sa širokim ekranom od ivice do ivice, sa minimalnim okvirima što ga je činilo jednim od najlepših telefona u tom trenutku.

Četiri godine nakon lansiranja, Samsung Galaxy S8 je dobio poslednje bezbednosno ažuriranje. Galaxy S8 serija je bila Samsungov trijumf kada se pojavila na tržištu 2017. godine, a model je tada skrenuo pažnju svojim smelim dizajnom koji je privukao brojne korisnike.

Pored estetike, uređaj je ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odličan hardver i sjajnu kameru, u kombinaciji sa izuzetno sofisticiranom softverskom implementacijom, podseća The Verge.

Samsung je nedavno uveo politiku pružanja četvorogodišnjeg bezbednosnog ažuriranja Galaxy uređajima, uključujući i modele S i A-serije. Premium uređaji imaju tendenciju da dobijaju mesečna ažuriranja, bar tokom prvih nekoliko godina, prenosi PC Press.

Smatra se da je ovakav potez jedna od najboljih smernica podrške u mobilnoj industriji koja je u rangu sa Apple-ovim dugogodišnjim rasporedom ažuriranja. Dok su S8 i S8+ dostigli kraj perioda podrške, S8 Active je još uvek na rasporedu za kvartalna ažuriranja, a S8 Lite je na dvogodišnjem rasporedu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.