Izračunajte kada ćete u penziju

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izračunajte kada ćete u penziju

Sajt „Penzionisanje.Vidimose.com“ se brzo širi društvenim mrežama, a otkriće vam kada ćete i vi najzad moći da se odmorite od posla.

Na adresi penzionisanje.vidimose.com/ možete izračunati datum penzionisanja po novom Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju, ukoliko unesete potrebne podatke.
Podsećamo, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju je usvojen i objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije broj 75 / 2014 . U novom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zakonu predviđeno je postepeno izjednačavanje starosnog uslova za muškarce i žene, te će oba pola od 2032. godine u penziju ići sa navršenih 65 godina života.
A kako se navodi, ovaj sajt Vam može pomoći da :
Izračunate očekivani datum odlaska u penziju po novom Zakonu… Saznate kada najranije stičete pravo na odlazak u prevremenu penziju… Pogledate prikaz obračunatih umanjenja zavisno od vremena odlaska u penziju… Izvor: B92
The post Izračunajte kada ćete u penziju appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzionisanje: Izračunajte kada ćete u penziju

Izvor: Economy.rs, 08.Sep.2014, 01:35

Sajt Penzionisanje.Vidimose.com se brzo širi društvenim mrežama, a otkriće vam kada ćete i vi najzad moći da se odmorite od posla.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.