Ivan Ljubičić: Novakova mana što nije Hrvat!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ljubičić: Novakova mana što nije Hrvat!

Ivan Ljubičić uživa u teniskoj penziji, ali i je i nakon igračke karijere ostao vezan za „beli“ sport.
Angažovan je u ATP–u gde je i u igračkim danima službeno predstavljao i branio interese svih tenisera na Turu, a trenutno prati dešavanja na turniru u glavnom gradu Hravtske, Zagreb Indorsu.
Popularni Ljubo je u izjavi za „Antenu Zagreb“ govorio, između ostalog, i o Novaku Đokoviću:
Nema sumnje da je Đokoviću bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teško da stigne do vrha. On sada postavlja neke nove granice u svetu tenisa i svako ko ga bude nasledio, biće mu jako teško da stigne do njegovih dometa.
Na pitanje novinara da progovori i o Novakovim manama, Ljubičić je izjavio:
Teško da mu mane mogu naći, jedino možda što nije Hrvat!
Naravno, poznato je da su Đoković i nekadašnja zvezda hrvatskog tenisa odlični prijatelji, pa je ova izjava Ljubičića šaljiva i neka vrsta „peckanja“ između njih dvojice.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ljubičić: Novakova jedina mana je što nije Hrvat!

Izvor: Blic, 07.Feb.2013

Nekadašnji prvi teniser Hrvatske Ivan Ljubičić s punom pažnjom pratio je dešavanja na turniru u Zagrebu kada je zamoljen da gostuje na "Anteni Zagreb"...Ljubičić je tokom gostovanja pričao i o Novaku Đokoviću i njegovim uspesima, kao i o tome može mu li se naći ikakva mana..."Đokoviću je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.