IN MEMORIAM: Zoran Pop Trajković

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM: Zoran Pop Trajković

NIŠ – U Nišu je 10. jula 2015. godine nakon teške bolesti preminuo prof. dr Zoran Pop Trajković, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, koji je u penziji i dugogodišnji direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Rođen je 17.2.1949. godine u Skoplju.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu 30. oktobra 1973. godine, a specijalistički ispit položio 1982. godine. U dugogodišnjem radu na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Medicinskom fakultetu u Nišu prof. dr Zoran Pop Trajković izveo je veći broj studenata, specijalizanata, magistara i doktora nauka iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Od 6. novembra 2000. godine do 18. oktobra 2012. uspešno je obavljao funkciju direktora Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Izuzetan stručnjak u oblasti ginekologije, kao profesor i pedagog, čovek sa kojim je bilo privilegija raditi i poznavati ga.

Uprava Kliničkog centra Niš upućuje izraze najiskrenijeg saučešća porodici prof. dr Zorana Pop Trajkovića.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.