I pored bolesti često zasvira da razgali dušu: Multipla skleroza je Milicu naučila da se ništa ne mora

Izvor: eKlinika.rs, 17.Mar.2024, 12:30

I pored bolesti često zasvira da razgali dušu: Multipla skleroza je Milicu naučila da se ništa ne mora

Da multipla skleroza nije ušla u život Milice Simić (59) iz Smedereva, sigurno bi mnogo toga u njenoj svakodnevici, željama i mogućnostima bilo drugačije. Nije, međutim, zbog toga danas ljuta: pokušava da pruži i dobije najviše što može i da u tome uživa. Ljuta je jedino kada vidi da mladi pacijenti ne dobijaju terapiju na vreme.
Od aktivnog života, muzike, streljaštva i pedagoškog rada do invalidske penzije: Sve je zaustavila multipla skleroza Sagovornicu našeg portala je od malih nogu privlačila muzika, tačnije violina, te je zbog toga završila osnovnu i srednju muzičku školu. Nakon toga je upisala Muzičku akademiju u Beogradu....

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.