I Vest se pridružio Voriorsima

Izvor: MVP.rs, 06.Jul.2016, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vest se pridružio Voriorsima

Veteran, očigledno, želi titulu pre odlaska u penziju.

Dejvid Vest (35, 206) se prethodnog leta odrekao više od 10 miliona dolara kako bi sa Spursima pokušao da stigne do titule šampiona u NBA ligi. To mu nije pošlo za rukom, ali imaže novi pokušaj sa ekipom koja je, trenutno, najjača na papiru. Krilni centar je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Golden Stejtom za veteranski minimum koji iznosi oko milion >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i 550 hiljada dolara.

Iskusni košarkaš je pre Spursa igrao za Nju Orleans i Indijanu. Bio je 18. pik na Draftu 2003. godine, a u NBA ligi je odigrao 893 utakmice. Ima prosek od 14.8 poena i 6.9 skokova u najjačoj ligi na svetu. U dresu Spursa je ulazio sa klupe i beležio 7.1 poena i četiri uhvaćene lopte po meču.

Voriorsi su pre Vesta u svoje redove doveli Kevina Durenta i Zazu Pačuliju, a ostaće bez Endrua Boguta, Herisona Barnsa i, verovatno, Festusa Ezilija.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.