Penzioner pokušao da se spali!

Izvor: S media, 09.Mar.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner pokušao da se spali!

Policija u Boru sprečila je danas penzionera Rudarsko-topioničarskog basena Bor da se zapali u holu Skupštine Grada jer od penzije ne može da plati dug za struju.

Nebojša Nedeljković (49) je u oproštajnom pismu naveo da će se politi benzinom, ukoliko ga na razgovor ne prime čelnici Grada i RTB, da bi mu pomogli da reši egzistencijalni problem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i plati dug od oko 31.000 dinara.



"Sa porodicom živim u baraci u Avalskoj ulici gde nemam elementarne uslove za život - nema ni vode ni grejanja. Penzionisan sam nakon dve operacije srca, supruga mi ne radi, a od penzije koja kasni, ne znam da li da odvojim za hranu ili za lekove", rekao je Nedeljković novinarima.


Penzioner ubio troje ljudi

Dobar seks za dobar ten

Seka lupila šamar Tadiću!

Pošto mu je policija oduzela kante sa benzinom kojim je nameravao da se polije, Nedeljković je kolima Hitne pomoći odvezen u bolnicu.

Zbog dugova za struju od oko 600 evra, Boranin Ramiz Hajrula se 2009. godine ubio skokom u napušteni kop RTB Bor.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hteo da se zapali zbog duga za struju

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2011, 05:04

Policija u Boru sprečila je penzionera Rudarsko-topioničarskog basena Bor da se zapali u holu Skupštine Grada jer od penzije ne može da plati dug za struju...Nebojša Nedeljković (49) je u oproštajnom pismu naveo da će se politi benzinom, ukoliko ga na razgovor ne prime čelnici Grada i RTB, da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.