Grubješić: 2011. predizborna i radna godina (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grubješić: 2011. predizborna i radna godina (VIDEO)

Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Suzana Grubješić kaže da predstojeća 2011. ne sme biti samo predizborna, nego i radna godina u kojoj bi trebalo da budu sprovedene i neke reforme.

Grubješić je na konferenciji za novinare rekla da 2011. godine pre svega treba započeti restrukturiranje javnih preduzeća Elektroprivrede Srbije i Železnice Srbije.

Ona je kazala da se u narednu godinu ulazi sa malim očekivanjima i bez velikih obećanja, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odmrzavanju penzija i plata i prognozi privrednog rasta.

Ocenila je da je 2010. godina bila teška i puna izazova, i da je blagi privredni rast bio nedovoljan da bi svaki gradjanin osetio poboljšanje životnog standarda.

"Ne mozemo biti zadovoljni postignutim rezultatima, a jedino što može da bude utešno je činjenica da ni drugima nije bolje", rekla je Grubješić.

Ona je najavila da će URS u 2011. godini nastaviti debatu o nacrtu platforme decentralizacije, kako bi naproleće bio usvojen celoviti program te koalicije.

"URS se žestoko protive ideji stvaranja regiona po etničkom principu, jer bi to doprinelo destabilizaciji i dezintegraciji zemlje, a regionalizacija upravo treba da učvrsti državno jedinstvo i nedeljivost Srbije", rekla je Grubješić.

Grubješić je ponovila da URS očekuje da se Zakon o javnoj svojini što pre nadje na dnevnom redu skupštine Srbije, a da se paralelno sa tim podrazumeva i donošenje zakona o restituciji.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzana Grubješić: 2011. predizborna i radna

Izvor: EMportal, 27.Dec.2010

Članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Suzana Grubješić izjavila da 2011. ne sme biti samo predizborna, nego i radna godina, u kojoj bi trebalo da budu sprovedene i neke reforme.

Nastavak na EMportal...

SUZANA GRUBJEŠIĆ: PREDIZBORNA 2011. GODINA

Izvor: Kurir, 28.Dec.2010, 08:42

BEOGRAD - Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Suzana Grubješić izjavila je da je predstojeća 2011. predizborna i radna godina u kojoj bi trebalo da budu sprovedene i neke reforme. Ocenila je da je 2010. godina bila teška i puna..BEOGRAD - Članica predsedništva Ujedinjenih regiona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.