Džon Teri ne ide u penziju, već u Moskvu

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Teri ne ide u penziju, već u Moskvu

Slavni Englez ipak će još igrati fudbal.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Mason

Iako je bilo nagađano da bi mogao da završi karijeru, kao i da će otići u Sporting, Džon Teri (37) napravio je neočekivan potez i otišao u Rusiju!

Legendarni engleski štoper (37) u subotu ujutru je prošao preglede u Spartaku iz Moskve i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potpisaće jednogodišnji ugovor sa klubom sa spektakularne Otkritje arene.

Teri će posle sezone u Čempionšipu, provedene u dresu Aston Vile, ponovo zaigrati u međunarodnim takmičenjima, jer će dres Spartaka nositi u Ligi Evrope, u grupi protiv Viljareala, Rendžersa i Rapida.

Dakle, čuveni kapiten Čelsija i engleske reprezentacije opet će biti rival sa Stivenom Džerardom, s tim da će "Stivija Džija" sada pozdraviti u ulozi menadžera škotskog kluba. Sa druge strane, biće interesantno i u derbijima Spartaka i Zenita videti Terijev susret sa dugogodišnjim saigračem, bivšim reprezentativcem Srbije Branislavom Ivanovićem.

Teri je prošle sezone odigrao 36 utakmica za Aston vilu i pokazao da je i dalje u stanju da igra na dobrom nivou. U Spartaku će mu saigrač biti i srpski internacionalac Marko Petković, a očekivano je da Englez zaigra u štoperskom tandemu sa Italijanom Salvatoreom Boketijem (31), posle teške povrede kolena Francuza Salvatorea Žigoa (24).

Ekipa Italijana Masima Karere je prošle sezone okončala učešće u Premijer ligi na trećem mestu tabele, a na putu ka Ligi šampiona je ovog leta zaustavio PAOK, na čelu sa Aleksandrom Prijovićem.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.