Izvor: Blic, 31.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Koštunica treba da se penzioniše

Član predsedništva Demokratske stranke Oliver Dulić pozvao je predstavnike koalicije oko SPS-a da sednu za pregovarački sto sa listom "Za Evropsku Srbiju" kako bi što pre formirali proevropsku vlada, ocenivši da bi lider DSS-a Vojislav Koštunica trebalo da ode u penziju.



"Ako bi DSS sada rekla da može da prihvati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, koji je bio razlog pada vlade, tu bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se radilo o nagoroj vrsti poltičkog nemorala", rekao je Dulić za dnevni list "Danas".

On je pozvao lidera DSS-a Vojislava Koštunicu "da se penzioniše", ukoliko kod njega "postoji zrno razuma i korektnosti".

Upitan šta DSS treba da uradi da bi ponovo postao prihvatljiv za DS, Dulić je je odgovorio da "ono što je suštinska zamerka DSS-u jeste to da se u potpunosti odrekla proevropske politike".

"Jasno je da je Koštunica želeo da problem Kosova iskoristi da Srbiju trajno odgurne od Evrope... Ukoliko postoji zrno razuma i korektnosti kod njega, on bi trebalo da shvati da treba da ide u penziju", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.