Do kraja godine jednokratna podrška penzionerima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine jednokratna podrška penzionerima

Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

On je u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke rekao i da će se plate i dalje povećavati.

„To znači da će kao i prošle i pretprošle godine biti najviše uvećane. Verujem da ćemo taj trend uspeti da nastavimo, čuvajući zdrav ekonomski sistem i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nepovećavajući javni dug“, rekao je Vučić.

Kazao je da se penzioneri ne pitaju više da li će penzije stići na vreme zato što postoji odgovorno rukovodstvo.

„Živećemo bolje, dobijaćete nove puteve. Otvaramo autoputeve i tamo gde nikome nije palo na pamet“, rekao je on.

Za dve do tri nedelje, najavio je, otvaranje radova na Moravskom koridoru.

Govoreći o renoviranju bolnica najavio je da će u decembru da se ruši Infektivna klinika i izgraditi nova.

„Stvari nisu idealne i zato hoćemo dodatno da se popravljamo, ne da se poredimo sa onima koji su najgori, već sebi da kažemo mogli smo bolje i više. Da se borimo još snažnije, da ne gubimo energiju, da budemo verni i lojalni građanima“, naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVČANA POMOĆ ZA NAJSIROMAŠNIJE PENZIONERE Vučić o povišicama: Novo povećanje penzija najkasnije 1. januara

Izvor: Blic, 01.Sep.2019

Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

VUČIĆ UŽIVO NA TV PINK: Baš hoću da učestvujem u kampanji i da pomognem SNS-u, hoću jedan mandat da ostavim mladima, to je moj dug ne prema SNS nego Srbiji

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je gostujući u emsiji "Hit tvit" povećanje plata, povećanje penzija, biće i jednokratna uplata, istakavši da će Srbija očuvati finansijsku stabilnost. Vučić je poručio da će učestvovati u izbornoj kampanji jer želi da ostavi jedan mladima - što...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.