Đinobili u penziji?

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đinobili u penziji?

Jedan od najodlikovanijih NBA igrača bi mogao doneti konačnu odluku o nastavku ili okončanju karijere, u danima pred nama

Prema informacijama Adrijana Vojnarovskog, novinara ESPN-a, Emanuel Manu Đinobili ozbiljno razmatra da se penzioniše. Kako se navodi, iskusni bek San Antonio Sparsa trebalo bi da se, u danima pred nama, sastane sa trenerom Gregom Popovićem i razmotri pomenutu opciju. Popularni Manu trenira sa ekipom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a usput razmišlja i o okončanju 16-godišnje NBA karijere.

ESPN story on San Antonio's Manu Ginobili meeting soon with Gregg Popovich about his future, considering retirement at 41 years old. https://t.co/yGHvXjNA9z

Legenda svetske košarke osvojio je četiri NBA titule, dvaput je proglašavan za najkorisnijeg igrača najkvalitetnije lige na svetu, takođe je bio osvajač i MVP Evrolige, osvajač je zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. sa selekcijom Argentine, a spisak dostignuća gotovo da nema kraja. Jedan je od najodlikovanijih košarkaša svih vremena.

U sezoni za nama beležio je 8,9 poena za prosečno 20 minuta po meču. Ugovor sa franšizom iz Teksasa mu traje još godinu dana, po kom bi trebalo da, u narednoj sezoni, zaradi 2,5 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.