Davinića tipovali, ženi mu ukrali nakit

Izvor: Mondo, 19.Nov.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davinića "tipovali", ženi mu ukrali nakit

Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila tokom vikenda, dok je Davinić sa suprugom bio u poseti prijateljima, a sumnja se da je tipovana jer je kuća ispreturana samo na mestima s kojih su stvari i ukradene.

Osim nakita, odneta su tri ručna sata, dve posteljine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao i penzije u iznosu od 1.500 evra, koje su bivši ministar i njegova supruga primili neposredno pre pljačke i koje su čuvali u odvojenim kutijama.

Blic piše da su lopovi u kuću ušli preko terase, a niko od komšija ih nije primetio.

Davinić je na licu mesta potvrdio listu da je opljačkan. On nije želeo da komentariše pljačku i ljubazno je zamolio da ga ne fotografišu, navosi list.

Davinić je u julu oslobođen optužbi za zloupotrebu službenog položaja u aferi "pancir".

(MONDO, foto: screenshot/YouTube)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Opljačkana Davinićeva kuća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012

BEOGRAD -..Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari...Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila tokom vikenda, dok je Davinić sa suprugom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.