Opljačkana Davinićeva kuća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana Davinićeva kuća

BEOGRAD -

Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila tokom vikenda, dok je Davinić sa suprugom bio u poseti prijateljima, a sumnja se da je tipovana, jer je kuća ispreturana samo na mestima s kojih su stvari i ukradene.

Osim nakita, odneta su tri ručna sata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dve posteljine, kao i penzije u iznosu od 1.500 evra, koje su bivši ministar i njegova supruga primili neposredno pre pljačke i koje su čuvali u odvojenim kutijama.

Blic piše da su lopovi u kuću ušli preko terase, a niko od komšija ih nije primetio.

Davinić je na licu mesta potvrdio listu da je opljačkan. On nije želeo da komentariše pljačku i ljubazno je zamolio da ga ne fotografišu, navodi list.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opljačkana kuća Prvoslava Davinića

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2012

Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici kod Beograda i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.