Date-Krum ne želi u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jan.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Date-Krum ne želi u penziju

Najstarija teniserka u žrebu Otvorenog prvenstva Australije Kimiko Date-Krum nema nameru da se povuče iz profesionalnog tenisa i želi da igra i u 2012. godini.
Kimiko Date-Krum, koja će u septembru napuniti 41 godinu, rekla je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << želi da igra i sledeće godine, ali samo ako se njen suprug složi.
Bivša četvrta teniserka sveta rekla je da nema nameru da se povuče, posle poraza u prvom kolu Australijan opena od Agneške Radvanske sa 4:6, 6:4, 5:7.
- Ne, ne, ne! Nema šanse da se povučem. Ako moj plasman na rang listi bude dobar da učestvujem na gren slem turnirima, takmičiću se i sledeće godine. Ali, prvo moram da razgovaram sa suprugom. Prošle godine smo bili zajedno ukupno mesec dana - rekla je Kimiko Date-Krum.

Ona se vratila takmičenjima 2008. godine, posle 12-godišnje pauze. Prošle godine, posle Azijskih igara izjavila je da će ove godine završiti karijeru.
- Sećam se da sam rekla da nisam robot, ali tada sam bila premorena. Zavisi od toga šta moj suprug misli - rekla je 56. teniserka sveta, koja je udata za nemačkog vozača Majkla Kruma, koji se takmiči u GT1 Svetskom šampionatu.
- On je u Monaku i retko se viđamo. Razgovaramo svaki dan i gledamo se preko Skajpa, ali teško je održavati brak na daljinu - rekla je ona.
Date Krum ne namerava da se bavi trenerskim poslom.
- Nisam dobra u podučavanju. Kada bih imala više vremena posvetila bih se kuvanju, ali sada jednostavno za to nemam vremena - zaključila je Kimiko Date-Krum.


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.