DS: Vučićeva lažna obećanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vučićeva lažna obećanja

"Premijer Aleksandar Vučić sinoć je opet pokazao šta jedino zna da radi – daje nova lažna obećanja i izbegava odgovornost za katastrofalne posledice svoje politike pokušavajući da je prebaci na druge. Kako drugačije tumačiti najnovije u nizu obećanja da ćemo 2016. godine biti zemlja sa najvećim rastom, i tvrdnju da on građanima smanjuje plate i penzije „zbog političkih nesposobnjakovića, od kojih su neki još na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlasti u Vojvodini", kaže se u saopštenju Demokratske stranke?

Dodaje se da je Vlada koju je vodila Demokratska stranka, "koju Vučić optužuje, u godini sa najmanje investicija imala je tri puta više investicija od obe Vučićeve vlade, a o tome kakve „neznalice“ i "nesposobnjakovići" vode Vladu Vojvodine najbolje govore nagrade Fajnenšel tajmsa i Ujedinjenih Arapskih Emirata za najpovoljniju regiju za ulaganje, kao i činjenica da je Vojvodina, pored Beograda, jedina u kategoriji razvijenih regiona".

"Vučića neko mora da obavesti da sposobnost i reforme nisu kada Vlada Srbije, ne znajući šta drugo da radi, smanjuje plate i penzije, povećava poreze, zadužuje se do te mere da postaje evropski rekorder u zaduživanju, a da pritom za dve i po godine vladavine nije donela nijednu razvojnu meru. Da nije sposobnost kada se podigne PDV, pa opadne naplata i prihodi po tom osnovu se umanjuju. Još jedan dokaz da obaveze koje su sami preuzeli nisu u stanju da ispune je i Briselski sporazum. Umesto da stvore priliku za razvoj Srbije, politikom „stegnite kaiš i zube, a mi ćemo da stegnemo medije“ pokušava da prikrije svoju nesposobnost i da odgovornost pripiše drugima", kažu u DS.

Uprkos činjenici da Vučić bolji život građanima obećava svakih šest meseci od 2012. godine, navode demokrate, očigledno je da će se i ovaj, šesti put u istoriji Srbije kako Srbija ima plan za izlazak iz krize, završiti tako da će građani biti jedini koji će snositi teret krize.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Vlada je rekorder u zaduživanju

Izvor: RTS, 13.Okt.2014

Reforme nisu kada Vlada Srbije smanjuje plate i penzije, povećava poreze, zadužuje se do te mere da postaje evropski rekorder u zaduživanju, saopštila je Demokratska stranka...Demokrate ocenjuju da je premijer Aleksandar Vučić pokazao šta jedino zna da radi, a to je da  daje nova lažna obećanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.