DOK SAM DRŽAO POMEN, NA ŠTAPU MI SE UKAZALA SVETLOST! Sa groba PATRIJARHA PAVLA čovek otkrio ČUDO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOK SAM DRŽAO POMEN, NA ŠTAPU MI SE UKAZALA SVETLOST!" Sa groba PATRIJARHA PAVLA čovek otkrio ČUDO!

Sveštenik u penziji otkrio kakvom je čudu prisustvovao

Na dan godišnjice u manstiru Rakovica zatečeni su vernici na grobu patrijarha. Nakon liturgije, vernici su se poslužili hlebom i kolačima u čast pokojnog patrijarha.

Među njima je bio i Tomislav Gajić, sveštenik u penziji koji je otkrio kakvom čudu je prisustvovao dok je vršio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << službu.

- Kada sam držao pomen za 40 dana na Lešću, imao sam sa sobom štap. U jednom trenutku je posebna vrsta svetlosti "pala" na njega, i tada mi se na plastificiranoj torbi stvorio pečat. Znao sam da je to sveti pečat, i da prisustvujem čudu - ispričao je Tomislav.

Kaže da je od patrijarha Pavla čuo da nije bitno da li je čovek sveštenik i kog je čina, već je jedino važno da li živi prema Božijim zapovestima i kao čovek.

- Kada sam to čuo, shvatio sam šta je život. Razumeo sam ga u potpunosti i više mi nije bilo bitno da li sam u penziji ili ne - priča Gajić.

On redovno dolazi na pomen patrijarhu Pavlu što će nastaviti da radi i narednih godina.

Podsećamo, vernici su zajedno sa sveštenicima danas pevali, a mnogi su se patrijarhu i zahvalili na tome, kako su rekli, što ih on uvek čuva i bdi nad njima.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.