Brnabić: Razgovaraću sa Vujovićem, ima prostora za povećanja plata i penzija

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Razgovaraću sa Vujovićem, ima prostora za povećanja plata i penzija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je za povećanje plata i penzija, ali nije želela da precizira za koliko procenata bi bilo to povećanje.

Gostujući sinoć na RTS, ona je rekla da će o tome razgovarati sa ministrom finansija Dušanom Vujovićem, da se vidi u kolikom je to opsegu moguće i uz ostavljanje dovoljno novca za kapitalne investicije.

Brnabić: Verujem da ću izdržati pun mandat!"Prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vlada je ostavila jako dobru situaciju u budžetu, da imamo fiskalnu stabilnost, makroekonomksu stabilnost i političku stabilnost - 2016. godina je prva u nizu u kojoj imamo primarni suficit u budžetu, to znači da, kada se platiil sve obaveze, bili ste u plusu", rekla je Brnabić. Ona je istakla da bi sadašnja vlada morala brzo da radi na jačem ekonomskom rastu.

Premijerka je rekla da smatra da je MMF protiv povećanja i dodala da Vlada ne ispunjava sve zahteve Fonda, već traži sredinu.

Brnabić: Postoji šum u komunikaciji; Vučić: Molim radnike Fijata..

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.