BRAK JE NEZAKONIT, ALI VAŽEĆI Venčala se s ujakom zbog penzije

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Jun.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAK JE NEZAKONIT, ALI VAŽEĆI Venčala se s ujakom zbog penzije

Saveta N. iz Niša sklopila je brak sa ujakom Vladislavom S. iz okoline Gadžinog Hana zbog inostrane penzije, saznaje „Alo!“.

Informacija da se tako nešto zaista dogodilo potvrđena nam je i u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu jer su i oni dobili policijski izveštaj, jer je neko prijavio slučaj, međutim, postupak neće biti pokrenut jer venčanje nije predviđeno kao krivično delo.
- Dobili smo policijski izveštaj u kojem je navedeno da je 22.06.2007. u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << sklopljen brak između ujaka i sestričine. Kako to nije krivično delo, nismo u mogućnosti da delujemo niti da pokrećemo bilo kakav postupak - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.
Saveta N. nije bila u prilici da govori o ovoj temi. Do Vladislava nismo uspeli da dođemo jer se nalazi u Švajcarskoj, a naš izvor blizak paru kaže da je brak sklopljen iz koristi, zbog penzije.
- Neko je prijavu za ovaj slučaj podneo policijskoj upravi Gadžin Han 28. aprila 2016, a policija je prijavu prosledila na obradu kriminalističkoj policiji u Nišu. Po ovome što se dozvoljava u našoj zemlji, slobodno se mogu venčati brat i sestra, ujak i sestričina, stric i bratanica.
Opširnije na Alo.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verovali ili ne: Nišlijka se venčala sa ujakom

Izvor: Mondo, 03.Jun.2016

S. N. iz Niša sklopila je brak sa ujakom V. S. iz okoline Gadžinog Hana , navodno, zbog inostrane penzije...Foto: istock/getty images..Informacija da se tako nešto zaista dogodilo potvrđena je listu "Alo" i u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu jer su i oni dobili policijski izveštaj. Naime, neko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.