Azaru lepo u penziji – odbio 52 miliona po sezoni iz Arabije

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 15:29

Azaru lepo u penziji – odbio 52 miliona po sezoni iz Arabije

Nekadašnji fudbaler Reala i Čelsija Eden Azar odbio je višegodišnji ugovor od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije po kome bi zarađivao 52 mil. € po sezoni.

Bivši nigerijski reprezentativac Džon Obi Mikel izjavio je da mu je Azar rekao da je odbio ponude iz Saudijske Arabije, pošto ne planira da prekine penziju.

Mikel i Azar su zajedno igrali u Čelsiju.

Azar (32) je početkom oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštio da je odlučio da prekine igračku karijeru. On je u karijeri igrao za Lil, Čelsi i Real.

Mikel tvrdi da je Azar dobio ponude od tri kluba iz Saudijske Arabije.

"Azar mi je rekao: 'Mikele, imam ja dovoljno novca. Znaš kako sam živeo. Nisam mnogo tražio i imam dovoljno novca da živim sa porodicom i podižem decu'", izjavio je Mikel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.