Izvor: Radio Dunav, 16.Mar.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKIM PENZIONERIMA PRODUŽEN ROK ZA UPIS U BESPLATNE BANJE

Upravni odbor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje produžio je rok za prijem zahteva za upućivanje korisnika penzija na rehabilitaciju za 2017. godinu zaključno sa 20. martom 2017. godine, po Oglasu objavljenom 1. marta 2017. godine.
U Udruženju penzionera u Apatinu do sada je konkurisalo 106 penzionera,  a cela opština dobila je kvotu za 55 lica. Osnovni kriterijumi su da penzije ne prelazi 23.799 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << dinara i da lice nije koristilo ovu pogodnost proteklih 5 godina preko udruženja penzionera. Penzioneri za konkurisanje treba prilože ovogodišnji ček penzije, lekarsku dokumentaciju iz poslednje dve godine i ličnu kartu na uvid . Kako saznajemo, na raspolaganju su tri banje od kojih su dve u Vojvodine i jedna u Srbiji.
Podsećamo da pravo na besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima tokom 2017. godine, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.
Opštinsko udruženje penzionera u Apatinu radi od 9-12 sati na upisu besplatne rehabilitacije u banjama Srbije,  u Dunavskoj ulici u Domu penzionera.
 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Rok za prijavljivanje penzionera za besplatan odlazak u Banje produžen do 20. marta

Izvor: 025info.rs, 17.Mar.2017, 10:59

Zbog velikog interesovanja penzionera, u Opštinskom udruženju penzionera su produžili rok za prijave povodom besplatnog odlaska u Banje, i to do 20. marta. Opština Apatin je ove godine dobila 55 mesta, a do sada je prijavljeno 106 penzionera. Uslov koji zainteresovani penzioneri moraju ispuniti...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.