Vaterpolisti Partizana odbranili titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana odbranili titulu

NOVI SAD - Vaterpolisti Partizana odbranili su večeras titulu šampiona Srbije, pošto su pobedili Vojvodinu sa 17:7 i dva kola pre kraja sezone stekli nedostižnih šest bodova prednosti na tabeli prvenstva.

Najefikasniji u osmoj pobedi "crno-belih" na isto toliko utakmica u prvenstvu bili su Andrija Prlainović sa četiri gola i Rajan Bejli sa tri pogotka.

Partizanu je ovosezonska titula nacionalnog šampiona 22. u istoriji kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanu nova titula u vaterpolu

Izvor: B92, 03.Maj.2009

Vaterpolisti Partizana ubedljivo su odbranili titulu srpskog šampiona dva kola pre kraja pobedom u derbiju nad Vojvodinom 17:7 (4:4, 5:0, 4:2, 4:1)...Crno-beli su samo u prvoj četvrtini imali problema sa novosađanima koji su poveli 2:0. Ipak, u nastavku meča Partizan je samleo jedinog rivala u domaćoj...

Nastavak na B92...

Vaterpolisti Partizana overili novu titulu

Izvor: Blic, 03.Maj.2009

Vaterpolisti Partizana su dva kola pre kraja takmičenja potvrdili odbranu još jedne titule. Crno-beli su u derbiju ubedljivo savladali Vojvodinu sa 17:7 (4:4, 5:0, 4:2, 4:1)..."Lale" su uspele da se nose sa Partizanom u prvoj četvrtini i pokažu da su tim koji može da se donekle suprotstavi najdominantnijoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.