Zorica tvrdi: Ružica i Matora su se poljubile, ali to kriju!

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica tvrdi: Ružica i Matora su se poljubile, ali to kriju!

Pobednica prve sezone rijalitija “Parovi”, Zorica Dukić,  tvrdi da su se Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora pomirile, ali da to kriju od javnosti.
“Pao je poljubac, a njih dve su i dalje drugarice, to gledaoci treba da znaju. Rekla sam Jovani da ću svaki put kada je zateknem da priča sa Ružicom, to na sav glas da rastrubim”, rekla je Zorica.
“Jeste, poljubile smo se i to jezicima”, bila je ironična Ružica.
Matora je pokušala da se opravda:
“Zorica to priča samo zato što želi da me zaštiti od ovog zla”, rekla je Matora pokazujući na Ružicu, prenosi portal “Hepi” televizije

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorica tvrdi: Ružica i Matora su se poljubile, ali to kriju!

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2015

Pobednica prve sezone rijalitija “Parovi”, Zorica Dukić,  tvrdi da su se Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora pomirile, ali da to kriju od javnosti...“Pao je poljubac, a njih dve su i dalje drugarice, to gledaoci treba da znaju. Rekla sam Jovani da ću svaki put kada je zateknem da priča...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.