Zorica se vratila u Parove!

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2015, 03:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica se vratila u Parove!

Ponovo u rijalitiju (foto: screenshot) U rijaliti Parovi vraćaju se učesnici koji su ranije izbačeni zbog nasilja. Tako se nakon Slađane Petrušić u vilu večeras vratila i Zorica Dukić.Zorica, koja je pobedila u prvoj sezoni ovog rijalitija, izabačena je zajedno sa Slađom i Gastozom zbog nasilničkog ponašanja, međutim produkcija je rešila da joj da još jednu šansu. Očekuje se da se ovih dana u rijaliti vrati i Nenad Mariković Gastoz.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zorica Dukić se vratila u Parove! Ovako su je dočekali takmičari VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015

Zorica Dukić od sinoć se ponovo nalazi u rijalitiju Parovi 2015, gde će se takmičiti za glavnu nagradu od 100.000 evra...Njen ulazak iznenadio je, ali i obradvao mnoge učesnike Parova, koji su bili zatečeni kada su je videli da prelazi prag luksuzne vile. Zorica je odmah u zagrljaj skočila Nemanji,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.